Priprema za KET ispit

ket merryland

Key English Test ili Cambridge English: Key je početni nivo Cambridge ispita iz engleskog jezika, nivo A2. Od kandidata se očekuje da se snalazi u svakodnevnim situacijama u govornom i pisanom jeziku, na elementarnom nivou. Sertifikat neograničeno važi, tj. ne morate ga obnavljati.Veliki broj poslodavaca, univerziteta i vladinih organizacija priznaje ovaj sertifikat kao dokaz o elementarnom poznavanju jezika. Iako je KET osnovni ispit, nudi Vam mogućnost da otkrijete svoje slabosti i prednosti u korišćenju engleskog, i odlična je polazna tačka za pripreme za više nivoe, kao što su PET, FCE, a kasnije i više nivoe kao što su CAE i CPE.

F146-Addvantage Web Banners 728x90px TIER1 2018

F146-Addvantage Web Banners 728x90px TIER1

 01 728x90 Addvantage WEB Banners GOLD 201601 728x90 Addvantage WEB Banners GOLD 2015

MERRYLAND škola je ZLATNI partner u okviru Addvantage programa British Council-a, odnosno preporučeni centar za pripremanje kandidata za neki od Cambridge ESOL ispita i IELTS (KET, PET, FCE, CAE, CPE, BEC, ILEC i ICFE).

Dobijeno priznanje, koje  nam je Britanski savet dodelilio 2015., 2016., 2017. i 2018. i 2019.godine, predstavlja još jednu potvrdu da smo među najboljim školama engleskog jezika u Srbiji.

FORMAT ISPITA

Prvi deo - čitanje i pisanje (Reading and Writing), (70 minuta)
Ovaj deo ispita procenjuje Vašu sposobnost da razumete kratak pismeni tekst u vidu znakova, brošura, novina i časopisa. Takođe se očekuje da popunite praznine u rečenicama i sastavite kratak tekst od oko 25 reči.

Drugi deo - slušanje (Listening), (30 minuta)
U ovom delu ispita se od Vas očekuje da razumete obaveštenje ili drugu vrstu audio materijala gde govornik govori sporo i razumljivo.

Treći deo - Govor (Speaking), (do 10 minuta)
U ovom delu ispita se od Vas očekuje da pokažete sposobnost da možete da učestvujete u konverzaciji, kao i da postavljate i dajete odgovare na prosta pitanja. U usmenom delu testa učestvuju dva kandidata istovremeno.

CAMBRIDGE ESOL ISPITI - opšti engleski (KET, PET, FCE, CAE, CPE):

 Kembridž ispiti -opšti engleski

Nivo na skali Saveta Evrope (CEF)*

  • Cambridge English: Key (KET)

A2

  • Cambridge English: Preliminary (PET)

B1

  • Cambridge English: First (FCE)

B2

  • Cambridge English: Advanced (CAE)

C1

  • Cambridge English: Proficiency (CPE)

C2

KET termini polaganja ispita:

14.03., 09.05., 14.11.2020 godine.     

Na ovom sajtu možete pogledati detaljnije o terminima za polaganje KET ispita: https://www.britishcouncil.rs/polaganje-ispita/cambridge-engleski

S obzirom da je MERRYLAND zlatni partner British Council-a za prijavljivanje ispita preko škole dobijate 20% POPUSTA.


Opšti i konverzacioni kursevi