Kursevi engleskog u inostranstvu

letnji deciji kursevi engleskog 1 merryland

Ukoliko ste zainteresovani da engleski jezik naučite na nešto drugačiji način, onda je konverzacijski kurs u Engleskoj prava stvar za vas. Naime, bez obzira na to koji je Vaš nivo znanja engleskog jezika, u kom delu godine ćete biti slobodni i kuda biste želeli da otputujete, sigurno ćete pronaći kurs posebno krojen baš za Vas. Detaljnije o kursevma engleskog u inostranstvu pogledajte na hthttp://www.kub.rs/Kontakt

Veličanstvena i moćna Engleska je do pre samo par decenija bila vodeća imperija u svetu. Jedna od retkih kraljevina u današnje vreme, uspela je da zadrži svoju tradiciju i veličanstvenost. Ukoliko ste u prilici da to učinite, biće Vam nezaboravno zadovoljstvo da iz prve ruke iskusite ostatke gospodskih tradicija ove ponosne zemlje, od kojih je tradicionalno ispijanje čaja tek najpoznatija od mnogih. Pored toga, London se može nazvati centrom u kome ćete se susresti sa pripadnicima najegzotičnijih kultura i upoznati se sa njihovim načinom zivota, tako drugačijim od naših. A kada ste već tamo, u Londonu su smešteni i brojni restorani indijske hrane koji su apsolutno neizbežni deo ovog iskustva.

Takođe, London se može pohvaliti najstarijim i najprestižnijim školama koje možete posetiti od kojih su St. Clare's, Oxford i St Edmund's College svakako najgrandiozniji. London je grad koji spaja tradiciju i moderno. Upoznaće Vas sa svojom kraljevskom porodicom koja je na vlasti već decenijama, ali i sa novim kulturama koje su ovde našle dom. Predstaviće Vam najprestižnije obrazovne ustanove i jedinstvene pabove u kojima se morate zateći kako biste posvedočili čuvenom britanskom humoru. Ovo je zemlja suprotnosti koja osvaja sva Vaša čula i neizmerno obogaćuje Vaše iskustvo.


Opšti i konverzacioni kursevi