Opšti kursevi nemačkog jezika

IMG 6130

Merryland centar ogranizuje Kurseve nemačkog jezika koji se izvode prema standardima Saveta Evrope, za sve nivoe učenja (od A1 do C2), uz ideju da polaznici ne samo nauče, već i zavole nemački jezik i razumeju nemačku kulturu.

Svaki nivo se sastoji iz opšteg i konverzacionog dela koji traju u periodu od 3 do 4 meseca, u zavisnosti od broja časova na nedeljnom nivou i ličnog napretka. U nastavi se koriste najnoviji međunarodno priznati udžbenici koje profesori obogaćuju dodatnim materijalima koji pružaju kako jezička, tako i sveobuhvatna znanja o nemačkom govornom području.

Zašto učiti nemački jezik?

Nemački je maternji jezik najjače evropske ekonomije.

Treba vam još neki razlog?

• Nemački jezik govori 100 miliona ljudi.
• Nemački vam omogućava studiranje na fakultetima na kojima su nekada predavali slavni Rendgen, Koh, Kant i mnogi drugi.
• Nemačka je ukinula 2014. godine školarine na fakultetima i za strane studente.
• Pivo, Minhen, Berlin, dvorci Bavarske, Mercedes i Autobahn

KAKO DA PROGOVORITE NEMAČKI TAČNO I TEČNO?

Kursevi nemačkog jezika organizovani su u malim grupama što omogućava da se posebna pažnja posvećuje svakom polazniku i njegovim individualnim potrebama.

Opšti kursevi nemačkog jezika baziraju prvenstveno na komunikaciji, na časovima se aktivno razvijaju sve jezičke kompetencije – čitanje, pisanje, razumevanje.

S obzirom da je akcenat rada na usavršavanju konverzacije, veci deo vežbi se izvodi kroz rad u paru, grupni rad, zajedničke projekte i radionice.

Nemački jezik počinjete da govorite već od prvog susreta, i svoj napredak možete da osetite već nakon prvog časa.

Osnovne informacije o kursu nemačkog jezika:

• Jedan nivo traje 40 časova po 90 minuta.
• Ukupno postoji 6 nivoa: A1, A2, B1, B2, C1 i C2.
• Nastavni materijal se dobija u školi i ulazi u cenu kursa nemačkog jezika (uključujući i audio materijal).
• Ukoliko ste nemački jezik već učili i niste sigurni na kom ste nivou, možete izvršiti testiranje u prostorijama Merryland centra.


Opšti i konverzacioni kursevi