Kursevi engleskog za decu i mlade

za sajt
 

KAKO DECA DA NAUČE STRANI JEZIK?

Od 1. septembra počinje upis dece na kurseve engleskog i nemačkog jezika na Novom Beogradu i Starom gradu, i to kako za osnovce i srednjoškolce, tako i za decu uzrasta 3-4 godine, tj. decu koja se po prvi put sreću sa učenjem engleskom jezika.

Nastava se izvodi po najnovijim međunarodno priznatim udžbenicima koji su obogaćeni audio materijalom kao i materijalom za interaktivne bele table, koje u velikoj meri pomažu učenicima da savladaju gradivo, koje je predstavljeno na jedan interesantan, dinamičan i savremen način. Nastava se izvodi na zabavan način uz upotrebu slika, raznih igara, muzike i ostalih aktivnosti koje na interesantan način deci približavaju jezik.                                                                                        

Mi cenimo Vašu investiciju u budućnost Vaše dece i naš cilj je da razvijemo dečje jezičke sposobnosti do maksimuma.

Ono što je izuzetno važno, je da su vaša deca u toku nastave aktivna, da ih podstičemo i motivišemo da govore na stranom jeziku, i da učenje dožive kao interesantnu, a ne dosadnu aktivnost.

Nastavu izvode diplomirani profesori engleskog i nemačkog jezika, sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom, a koji svoje znanje usavršavaju u zemlji i inostranstvu kroz razne stručne seminare, radionice i konsultacije. 

Ciljevi kursa:                                                    

Ciljevi kurseva  su: upoznavanje sa gramatičkim celinama za dat nivo, usvajanje vokabulara i to iz raznih oblasti u zavisnosti od uzrasta (delovi tela, boje,brojevi itd.), i na kraju, usavršavanje konverzacije kroz primenu svega naučenog u govoru. Takođe, važan segment samog kursa je i upoznavanje dece sa britanskom, kao i nemačkom kulturom, običajima i navikama, kao sastavnim delovima učenja jezika.

              deciji merryland3 - Copy    deciji kursevi merryland1    deciji merryland

Cena obuhvata:                                                                                                          

- polaganje ulaznog testa radi utvrđivanja prethodnog nivoa znanja
- pohađanje kursa
- polaganje završnog testa
- izdavanje sertifikata o završenom kursu

Knjiga, radna sveska i audio materijal nisu uračunati u cenu. Kupuju se na početku godine uz velike popuste koje nam knjižare odobravaju. Za izuzetno napredne grupe se može javiti potreba za novim udžbenikom na početku drugog polugodišta.

Cene kurseva za decu su promotivne za upis tokom jesenjeg semestra! 4.500 dinara za mesec dana dečijeg kursa stranog jezika na lokaciji Novi Beograd ili Stari grad.

   ISKORISTITE SLOBODNO VREME NA PRAVI NAČIN I UČITE ENGLESKI SA ZADOVOLJSTVOM!


Opšti i konverzacioni kursevi