POČETNI ENGLESKI - VELIKA NOVOGODIŠNJA AKCIJA


Kurs engleskog za početnike - 8 nedelja - Plaćanje u 3 mesečne rate - cena jedne rate 3900 din.

 

Od današnjeg dana 8 nedelja će proći brzo i proći će bez obzira šta mi radili. Za osam nedelja od današnjeg dana možemo reći da smo ih proveli kao i prethodnih 8 nedelja; U istim aktivnostima i obavezama i sa istim ljudima. Bez da smo sebe promenili ili unapredili na bilo koji način.

 Ili za tih osam nedelja od današnjeg dana možemo reći da smo završili početni kurs engleskog jezika. 

 

Pitate se koliko možete zapravo naučiti za 8 nedelja? Svakako nećemo postati maternji govornik, ali ćemo zato naučiti osnovne reči na 8 najučestalijih tema; znaćemo najčešća pitanja i kako na njih odgovoriti; kao i kako da ispričamo priču u sadašnjosti i u prošlosti. 

Nakon ovih 8 nedelja, engleski jezik nam neće biti bauk, moći ćemo da kažemo da mi jesmo govornik, ali koji radi na poboljšanju još uvek, što daleko bolje zvuči od toga da ne govorimo jezik uopšte. Nećemo zaobilaziti poslove koji zahtevaju poznavanje engleskog jezika već ćemo aplicirati i za njih i automatski ćemo imati više poslovnih opcija. Finansije će se usled toga poboljšati i novac uložen u jezik će nam se vratiti i nastaviti da se vraća. Takođe, na putovanjima i u društvu bićemo uključeni u razgovore sa strancima jer ćemo delimično moći da pratimo i odgovaramo.

Najvažnije od svega, ovih 8 nedelja srušiće tu početnu barijeru straha od nepoznatog koja nas sprečava da započnemo usvajanje nove veštine. Ne dozvolite da se išta ispreči između Vas i novih uspeha. Uspešan čovek se uči dok je živ i zato ni Vi nikada ne prestajte sa učenjem. Započnite ovih 8 nedelja koji će Vas promeniti već danas. 

POČETNI ENGLESKI - VELIKA NOVOGODIŠNJA AKCIJA

Opšti i konverzacioni kursevi