Utisci polaznika

Utisci polaznika

 

Priprema za GRE/GMAT

Jedna od retkih škola koja sprema za GRE i GMAT. 

04.03.2020 Emilija Teodosić

 

Opšti i konverzacioni kursevi

Sve preporuke za školu Merryland! Profesori su odlični, ljubazni i uvek spremni da pomognu i nauče nas. Prezadovoljna sam , zavrsila sam elementary sada sam na pre-intermediate.

02.03.2020 Dragana Sretenović

 

Priprema za FCE/CAE/CPE

Nina naša profesorka stroga Ipak nije prava babaroga Kaže: „Domaći da radiš, ’mesto mozak da hladiš!“ I složene rečenice brzo da gradiš! Dolazim na ingliš umoran k’o pas A profanka vežba s nama sve u slas’ Tekstovi se nižu kako ide čas A ja sve više gubim dobar glas Nina strašno voli na engleskom da zbori Ali što je bliže ispit, učenike kori No, ruku na srce, strašna tol’ko nije Voli nas, mada nas na času brije. Sjajna ekipa koja me je spremala prošle godine za FCE i ove za CAE koje sam položio bez poblema! Sve preporuke za Ninu, Vladicu, Mašu, Milicu, Milenu i Nemanju.

17.01.2020. - Nikola


Priprema za FCE/CAE/CPE

Sve preporuke za školu Merryland! Pohađala sam pripremni kurs za polaganje CAE ispita 8 meseci i uspešno sam položila ispit sa ocenom B. Prezadovolja sam! Pripreme su detaljne, sveobuhvatne i odlično koncipirane. Najviše mi se dopalo što je grupa bila mala (4 osobe), te su kvalitet nastave, kao i sama dinamika časova bili na najvišem mogućenim nivou. Posebno bih izvojila i pohvalila profesorku Ninu, koja je svojom motivisanošću i entuzijazmom učinila da ove pripreme budu pravo uživanje. Zadovoljstvo mi je bilo što sam odabrala baš ovu školu za pripremu CAE ispita!

16.01.2020. - Mia


Priprema za FCE/CAE/CPE

Odlučila sam se za Merryland školu kako bi se efikasnije pripremila za CAE ispit, pre svega zbog dobre lokacije škole i preporuka prethodnih polaznika. Veoma sam zadovoljna sa profesorkom Ninom, jer je uvek imala korisne sugestije i bila na raspolaganju za sva pitanja. Sve pohvale i preporuka za prof. Ninu!

16.01.2020. - Ana


Priprema za TOEFL

Utisci su odlični. Profesor Nemanja je prijatan i druzeljubiv momak (pravi Jagodinac) koji zna šta radi i šta se ocekuje od kandidata na testu. Obim i kvalitet materijala koje polaznici dobijaju su odlični. Tolerancija po pitanju plaćanja za svaku pohvalu.

20.12.2019. - Gojko


Priprema za TOEFL/IELTS

Odličan kurs za polaganje IELTS-a! Ana Marija nas je za kratko vreme spremila da položimo sa izvanrednim rezultatima!

20.12.2019. - Maša


Priprema za TOEFL

Sve preporuke za individualnu pripremu za Toefl ispit i profesorku Milicu koja odličan profesor, puna strpljenja i razumevanja. Profesorka mi je ukazala na aspekte koji bi trebalo da se poboljšaju i ispit sam polozila uspešno bez ikakvih problema. S obzirom na to da radim, profesorka mi je uvek izlazila u susret sa terminima, čak smo imale časove i vikendom. Prezadovoljna sam organizacijom nastave i profesorkom Milicom, sve pohvale za njen rad i trud.

01.11.2019. - Teodora


Pripremni kursevi za SAT/ACT/GRE/GMAT

Na pripreme za GRE ispit sam krenuo krajem jula, i redovno sam dolazio na nastavu sve do sredine oktobra. Profesor Nemanja me je spremao za engleski, a profeosrka Mirna za matematiku. Veoma sam zadovoljan radom oba profesora. Sa Nemanjom sam imao vise casova jer sam engleski krenuo da spremam ranije, i imam samo reci hvale za njega. Ne samo sto me je adekvatno spremio za sam test, vec sam imao priliku da obnovim vestine komunikacije na engleskom, jer smo pricali o raznim stvarima i uvek sam uzivao u nasim razgovorima. Mirna je takodje bila odlican profesor, lako se prilagodila tempu koji je meni odgovarao i veoma brzo smo prosli kroz sve potrebne oblasti. Dala mi je mnostvo veoma bitnih smernica bez kojih verovatno i ne bih ostvario dobre rezultate. Ispit sam polagao pre 4 dana i imao sam 159 iz Verbal Reasoning-a i 169 iz Quantitative Reasoning-a, sto je bilo i vise nego dovoljno za moje potrebe. Sve pohvale i za ostalo osoblje, uvek su bili jako ljubazni. U svakom slucaju, veoma pozitivno iskustvo, a i rezultati nisu izostali!

29.10.2019. - Bogdan


Priprema za TOEFL

Za TOEFL ispit sam se u školi pripremala manje od dva meseca, kroz individualnu nastavu. Imala sam ukupno 105 poena. Sve preporuke za školu i profesora Vladicu, koji mi je smislenim komentarima i kritikama pomogao da unapredim sve sekcije i ostvarim dobar rezultat.

03.09.2019. - Sandra


Letnji konverzacijski

Za svaku preporuku! Veoma dobro organizovan tim sa dobrim metodama rada. Zadovoljstvo mi je bilo da tamo pohadjam i vrlo sam zadovoljna stecenim znanjem!

27.07.2019. - Rada


Priprema za FCE

Sve pohvale za školu, priprema je bila idealno formatirana i primerena potrebama polaganja ispita. Pored ovoga želeo bih ovom prilikom i da iznesem sve pohvale za profesorku Mariju koja je odlično uradila svoj posao i pripremila me za ispit.

24.07.2019. - Stevan

 

Priprema za FCE/CAE/CPE

Koliko doprinosi unapređenju govora samog jezika, škola zaista doprinosi pripremama za polaganje. Kroz osam meseci našoj grupi se menjalo nekoliko predavača i sa svima sam bila zadovoljna, posebno sa profesorkom Marijom koja je uložila sav svoj trud da samo polaganje prođe u najboljem redu i koja je svaki naš čas činila dosta zanimljivijim.

24.07.2019. - Tatjana


Priprema za TOEFL

Veliko hvala Merryland-u na sjajnoj saradnji! Ogromna preporuka za sve one koji planiraju da rade TOEFL test. Bez njih nikada ne bih mogao da uzmem veliki broj bodova!!

13.07.2019. - Husein


Priprema za TOEFL

Priprema za toefl je bila sjajna, profesor Nemanja, kao i ceo kolektiv su uvek bili od pomoći i baš dosta sam naučio prolazeći kroz celu pripremu.

25.06.2019. - Andrija


Priprema za TOEFL/IELTS

Sve preporuke za skolu! Profesor Nemanja je fenomenalan i sa puno truda i zalaganja pokusava da obezbedi sto bolju pripremu za testove, kao i pospesi generalno poznavanje jezika, koje je dobrodoslo u svakodnevnom zivotu, narocito akademskom i poslovnom. Konkretno, ja sam polagao IELTS Academic u Budimpesti i dobio overall score od 8.0, sto je C1 ekvivalent. Zaista sve preporuke!

25.01.2019. - Kristijan


Priprema za TOEFL/IELTS

Sve preporuke za skolu! Profesor Nemanja je fenomenalan i sa puno truda i zalaganja pokusava da obezbedi sto bolju pripremu za testove, kao i pospesi generalno poznavanje jezika, koje je dobrodoslo u svakodnevnom zivotu, narocito akademskom i poslovnom. Konkretno, ja sam polagao IELTS Academic u Budimpesti i dobio overall score od 8.0, sto je C1 ekvivalent. Zaista sve preporuke!

25.01.2019. - Kristijan


Priprema za FCE/CAE/CPE

Sve pohvale za školu! Na časovima uvek ima vremena za ozbiljan rad, ali i za priču. Profesori vas zaista pripreme za polaganje testa, što mogu reći iz iskustva, jer sam se pripremala za CAE i na kraju položila CPE sa 201 poenom. Takođe se moram zahvaliti profesorki Maši, koja je uvek bila pozitivna i spremna da odgovori na sva moja pitanja. Zaista svaka preporuka!

21.12.2018. - Sofija


Priprema za TOEFL

Prof. Irena i Suzana - simply the best! Za samo 2 meseca pripreme sam popravila score sa 80 na čak 102. Merryland je sinonim za čist profesionalizam, neizmerno sam vam zahvalna na tome!

19.12.2018. - Jelena


Priprema za TOEFL

Lovin' it since 2013 kada sam se spremala za IELTS, a sada za TOEFL. I ovog puta me je pripremao isti tim - prof., a ujedno i direktorka Irena i Suzana. Merryland je definitivno sinonim za profesionalizam jer za prof. Irenu ne postoji force major. Ona je dostupna 24h, a uvek energična i apsolutno nikada vam neće dopustiti da nešto zaboravite ili propustite. Mislim da su to komponente pravog predavača. Nažalost sa Suzanom nisam imala prilike dugo da radim, svega 5 časova, ali njen vokabular engleskog je ono što vas zaseni na prvu loptu. IELTS sam tada polozila na 7.5, i sada za svega 2 meseca sam povratila i unapredila svoj nivo engleskog. Ocekujem rezultate TOEFL. P.S.Škola je i na Nbgd!

13.12.2018. - Jelena


Priprema za FCE/CAE/CPE

Sve pohvale za Merryland školu. Izlaze u susret svakom zahtevu i trude se da se maksimalno prilagode našem slobodnom vremenu. Grupe za CPE su male 2-3 ljudi i radi se punom parom. Prof. Vladica redovno kinji studente za domaći pa isti mora redovno da se radi. Osim toga jako pozitivan gospodin koji odiše harizmom i znanjem. Tople preporuke.

13.07.2018. - Miloš


Priprema za FCE/CAE/CPE

Prvobitno sam se odlučila za Merryland jer su mi izašli u susret vezano za termine priprema za FCE. Kada sam krenula na časove, bila sam oduševljena organizacijom i pozitivnom energijom koja je bila prisutna od samog početka pa do kraja priprema. Moram da pohvalim prvo profesorku Milenu bez koje sada ne bih imala sertifikat i da joj se zahvalim za svaku kritiku, savet koji je delila proteklih nekoliko meseci. Sve pohvale za školu, a ja se nadam da ću se uskoro vratiti na pripreme u Merryland kako bih polagala za viši kurs i stekla još veće znanje.

11.07.2018. - Maša

Priprema za TOEFL

Sve pohvale za školu Merryland! Za školu sam saznala preko interneta i prezadovoljna sam. Prvo sam išla na grupne časove kod profesorke Jelene i nakon dva meseca pripreme ostvarila rezultat 87/120, što je bilo za bod ispod potrebnog rezultata za upis na odabrani fakultet. Posle šestomesečne pauze i ne korišćenja engleskog jezika vratila sam se u Merryland sa željom da ponovo polažem TOEFL test, u tome mi je puno pomogla profesorka Irena Tomić. Imala sam mnogo manje vremena da se pripremim za test, ali uz individualne časove uspele smo! Smaram da je profesorka Irena pre svega jako profesionalna kao i njena škola, posvećena i uvek spremna da izađe u susret i pomogne! Ostvarila sam rezultat od 94/120 i presrećna sam! Takođe, tu su i veoma ljubazne devojke iz tima, koje su uvek tu za bilo kakvu infomaciju!

22.06.2018. - Ana


Priprema za TOEFL/IELTS

Sve pohvale za skolu i profesorku Mariju Filipović! Imala sam 1,5 mesec da se pripremim za IELTS i dobijem najmanje ocenu 6, da bih mogla da pohađam master studije koje sam upisala. Mesec dana sam išla na grupne časove, a ostatak do ispita sam radila individualno sa prof Marijom. Dobila sam 7 i prezadovoljna sam! Što se tiče samih časova odlično su organizovani, profesorka posvećena i temeljna, dobijate dovoljno materijala i domaćeg za rad. Svi u školi su vrlo prijatni i ljubazni! Još jednom sve preporuke za Merryland!

15.06.2018. - Katarina


Priprema za FCE/CAE/CPE

Sve pohvale za Merryland! Izuzetni profesori, organizacija i plan rada. Uspeh je zagarantovan, posebno uz profesora Vladicu kod koga je i smeh poželjan kao izuzetan podsticaj za produktivan rad na času! Tople preporuke:)

12.06.2018. - Isidora


Letnji intenzivni konverzacijski kursevi engleskog jezika

Sve pohvale za Меrryland, direktorku Irenu i maksimalno profesionalne saradnike. Početni nivo sam polagala kod prof. Jelene Grbin a apper - B2 kod profesorke Marije Krnjajić. Nastava je odlično organizovana. Pre prelazka na narenu lekciju, obavezno se, kroz timski rad , proverava domaći, otvoreno razgovaramo o onome što nas buni i što nam nije jasno. Satnica se izuzetno poštuje i nikada nije bilo kašnjenja od strane profesorki. Profesorke su izuzetne. Maksimalno su se sve vreme trudile i imale puno strpljenja. Nesebično su se trudile da nam objasne ono što nije jasno i imale se puno strpljenja za našu nestrpljivost. Za ovu školu sam se odlučila jer moja ćerka ide duže vreme kod profesorke Jovane sa čijim smo radom, takođe prezadovoljni. Posebno bih pohvalila Jelenu koja je uvek izlazila u susret sa rasporedom termiima i izborom profesora . Takođe sve pohavle za Emiliju, Ivanu i Antonelu. Želim vam još puno polaznika i uspeha. Porodica Grbić.

30.05.2018. - Tatjana


Letnji intenzivni konverzacijski kursevi engleskog jezika

Sve preporuke za školu. Družimo se skoro osam meseci. Napredak i rezultati su tu zahvaljujući divnoj profesorki Mileni. Za osam meseci napravila sam samo jedan izostanak. Nije lako održati pažnju i ostati sve vreme podjednako motivisan, ali uz Mileninu kreativnost radujete se i nestrpljivo iščekujete svaki naredni čas. Tu je i sekretarijat koji maksimalno izlazi u susret u vezi svih tehničkih pitanja.

29.05.2018. - Slavica


Priprema za TOEFL

Kada sam odlučila da počnem sa pripremama za TOEFL imala sam nešto malo više od mesec dana do samog ispita. Iako sam još ranije čula odlične komentare o Merryland školi, sticajem okolnosti otišla sam u jednu drugu školu. Ipak, ta škola mi nije ulivala poverenje i odlučila sam se da kontaktiram uveliko nahvaljenu Merryland školu. Prvi utisak koji sam stekla u razgovoru sa veoma prijatnim devojkama iz tima nije izneverio ;) uz časove sa profesorom Vladicom, za manje od mesec dana, umesto planiranih 90, dobila sam 105 poena. Najtoplija preporuka svima koji žele kvalitetan, praktičan, efikasan i pouzdan put sticanja znanja i setifikata!

15.05.2018. - Jelena


Priprema za TOEFL

Profesor Vladica daje dobre savete za polaganje TOEFL ispita. Sve preporuke za školu.

15.05.2018. - Nikola


Priprema za TOEFL

Išla sam na individualne časove u Marryland nešto malo duže od mesec dana kako bih se spremila za TOEFL. Tokom pripreme su mi igrom slučaja časove držale dve profesorke i obe su bile sjajne. Škola je dobro organizovana, izlaze u susret skoro u svakom slučaju, brzo odgovaraju, konkretni su i jasni. Još jednom ponavljam - profesorke inzvanredne. TOEFL položila 113/120 tako da se to vidi i po rezultatima. Sve pohvale

10.05.2018. - Teodora


Priprema za TOEFL

U Marryland školu sam došla po preporuci Ino Agencije i veoma sam zadovoljna pripremom za TOEFL test. Pripremala sam se nešto manje od 4 meseca kod profesorke Jelene Grubin. Bilo mi je potrebno 80 bodova, ali sam na kraju imala 101 i prezadovoljna sam, naravno. U početku nas je u grupi bilo malo više, do petoro i to možnda nepunih mesec dana, najveći deo pripreme nas je bilo dvoje u grupi što je odlično. Lako sam se uklopila oko termina pošto sam u startu mogla da biram između prepodnevnih i popodnevnih tj večernjih. U školi sam radila simulaciju TOEFL testa što je dosta korisno da bi se stekao osećaj koliko je zapravo naporan pravi test. Profesorka Jelena mi je svaki put detaljno preglada eseje koje sam znala da pošaljem po 5/6 odjednom i za 4 meseca pripreme smo svaki čas radili nove testove, možda smo 2/3 ponovili pred sam kraj. Sve u svemu, preporučila bih Marryland školu za pripremu TOEFL-a.

03.04.2018. - Ana


Priprema za TOEFL

Vrlo sam zadovoljan pripremom za TOEFL ispit u Merrylandu. Unapred sam nameravao da se pripremam samo mesec dana, 12 termina, pa sam na vreme i obavestio svoju profesorku Jelenu. Bila je vrlo predusretljiva i profesionalna i uspela je da me za to vrlo kratko vreme obuči za polaganje ispita. Položio sam sa 116/120 poena. Pohvalio bih takođe celokupnu organizaciju škole.

11.02.2018. - Predrag

 

Priprema za TOEFL/IELTS

Ja sam u Merryland školi pohađala online kurs pripreme za IELTS ispit. Za Merryland školu sam slučajno saznala preko interneta, pozitivna iskustva polaznika su me navela da upišem online kurs jer je to za mene bio jedini moguć način pohađanja nastave s obzirom da ne živim u blizini škole. Uzimajući u obzir moje predznanje engleskog jezika mislila sam da je za mene prolaznost sa odgovarajućom ocjenom nedostižna. Zahvaljujući stručnosti i profesionalnosti profesora Vladice ja sam uspjela položiti ispit ocjenom koja mi je potrebna za nastavak studija. Profesor mi je detaljno predstavio cjelokupnu strukturu testa, tako da na dan ispita nema nikakvog iznenađenja jer sam tokom pohađanja kursa mnogo takvih testova već uradila. Na časovima je također podučavanje bilo usmjereno na cjelokupno poboljšanje poznavanja engleskog jezika, naročito na dijelove sa kojima sam imala poteškoća. Sve pohvale i za sekretarijat i cjelokupnu organizaciju rada škole koja je zaista na veoma visokom nivou!

08.07.2017. - Edina


Priprema za TOEFL

Ovim putem bih hteo da se zahvalim Merryland školi na pokazanoj stručnosti i profesionalnosti prilikom mog pohađanja pripreme za TOEFL kurs. Sam sekretarijat Merryland škole mi je uvek bio na raspolaganju i sa velikom dozom strpljenja i ljubaznosti uvek su imali odgovore na moja pitanja. Posebno bih hteo da se zahvalim profesorci Jeleni Grbin koja me je pripremala za TOEFL kurs. Pored predvidjenog gradiva, profesorka je uvek gledala da me nauči nečemu više ili da mi kaže neki dobar savet za učenje problematičnog gradiva. Podsticala me je na rad i podizala moju produktivnost njenom upornošću i zalaganjem. Sa dosta strpljenja je slušala svako moje pitanja i na isto imala konkretan odgovor. Sam TOEFL kurs sam položio sa 105 bodova i u ovome mi je značajno pomogla profesorka Jelena. Sve u svemu, toplo preporučujem Merryland školu za polaganje bilo kog kursa jezika.

28.06.2017. - Branislav


Priprema za FCE/CAE/CPE

Veoma profesionalan a pre svega angažovan i predan tim ljudi, kako profesora tako i ljudi koji rade u organizaciji. Profesori uvek spremni da pomognu podstičući radnu ali prijatnu atmosferu. Ja sam pohadjao pripremni kurs za CPE ispit i uspešno sam ga položio uz pomoć profesora Vladice. Sve pohvale za njegov pristup procesu polaganja ispita, požrtvovanost i organizaciju. Tople preporuke.

29.04.2017. - Marko


Priprema za CPE

Zaista sve pohvale za školu. Krenula sam na pripremni kurs za polaganje CPE ispita po preporuci drugarice koja je takođe bila prezadovoljna tečajem koji je slušala u Merryland-u. Čim sam došla, mogla sam da odradim placement test, a zatim sam zakazala simulaciju CPE ispita. Grupa je bila mala (najviše nas četvoro u jednom trenutku), gradivo obimno i ozbiljno, a tempo prilično brz. Imali smo i posebne časove pripreme za speaking deo ispita, koje su bile veoma korisne. Nakon priprema sam bez ikakvih problema položila CPE, a najbolji pokazatelj uspešnosti priprema jeste činjenica da sam na delovima ispita koji su mi pre početka kursa išli najgore, na samom ispitu imala maksimalne ocene. Svi profesori koji su mi držali časove bili su veoma posvećeni i profesionalni, a ostatak osoblja izuzetno ljubazan. Za svaku preporuku!

28.04.2017. - Jelena


Priprema za CAE

Odlična škola, iskusni i predani profesori i zaista ljubazan tim. Pohađala sam pripremnu nastavu za CAE kod profesorke Branke i veoma sam zadovoljna kako njenim radom tako i radom ostalih profesora. Časovi su sadržajni i odlično koncipirani. Profesorka je maksimalno predana učenicima. Dobijaju se korisne smernice za dalji rad. Odlična iskustvo i preporuka za sve koji nameravaju da polažu ovaj ili neki drugi ispit.

26.04.2017. - Ana


Priprema za TOEFL

TOEFL sertifikat mi je bio neophodan za potrebe apliciranja na mastere u inostranstvu, a s obzirom da mi je više prijatelja preporučilo Merryland školu sa kojom su bili prezadovoljni, znao sam da dalje ne moram da tražim. Pripremao sam se nešto duže od dva meseca, a neophodan broj bodova za apliciranje za mastere (90) sam uspeo da nadmašim za 21 bod, što ni u ludilu nisam mogao da pomislim da je moguće. Nemam ništa sem reči hvale za celokupan kolektiv škole Merryland, a posebno za profesora Vladicu, koji je vrlo temeljno, strpljivo i pažljivo pripremao svakog od polaznika njegove grupe! Definitivno bih preporučio svakome Merryland školu jer se sigurno nećete pokajati!

12.04.2017. - Dušan


Priprema za TOEFL

TOEFL sertifikat mi je bio neophodan da bih nastavio master studije u inostranstvu, nikada ranije nisam išao na neki od kurseva engleskog jezika i uz skromno predznanje sam za 3 meseca uspeo da ostvarim 97 poena na testu. Najiskrenije bih svima preporučio Merryland školu, posebno profesorku Mariju Mišić koja je ne samo odličan poznavalac jezika nego i sjajan psiholog i pedagog, što je jako važno za ovakvu vrstu testova.

15.02.2017. - Luka


Priprema za TOEFL

Moja iskustva u vezi sa Marryland školom su samo u superlativu. Počevši od osoblja, preko profesora, pa sve do polaznika koji su činili moju grupu. Smatram da su mi časovi mnogo pomogli i doprineli tome da na finalnom ispitu imam i više bodova nego što sam prvobitno zamislila. Naročito bih izdvojila profesora Vladicu, kao i njegov fantastičan pristup čitavom procesu pripreme. Moja najtoplija preporuka kada je ova škola u pitanju, nećete pogrešiti!

14.02.2017. - Jovana


Priprema za TOEFL/IELTS

U Merryland školi sam se pripremala za IELTS Academic ispit i uspešno sam ga položila zahvaljujući provesorima Vladici i Vanji. Visoko su profesionalni, predusretljivi i uvek dostupni kako profesori tako i celokupno osoblje. Hvala vam!

07.02.2017. - Magdalena


Priprema za FCE/CAE/CPE

U Merrylandu sam se pripremala za CAE i moja iskustva su odlična. Profesorka Marija Mišić je na mene ostavila snažan utisak. Svojim savršenim pedagoskim radom, poznavanjem metoda pripreme ispita, nepogresivo me je vodila i omogućila da za kratko vreme položim ovaj zahtevan ispit. Pohvalila bih profesionalnost i ljubaznost svih zaposlenih u školi.

08.12.2016. - Ivana

 

Priprema za FCE/CAE/CPE

Kurs za pripremu za CAE koji sam pohađala je bio odlično organizovan, fokusiran na ispit i na kraju sam ostvarila rezultate bolje od očekivanih. Profesionalno iznad svih očekivanja!

16.08.2016. - Nevena


Priprema za FCE/CAE/CPE

Kao polaznik Merryland škole jezika i kao neko ko je uspešno položio CAE ispit, želela bih da dam toplu i iskrenu preporuku školi. Profesionalnost, ljubaznost celokupnog osoblja će ućiniti da vam časovi ne budu naporni, a posvećenost profesora će vam osigurati sigurno polaganje ispita. Rado preporučujem svim ljudima da se odluče za Merryland i garantujem da časovi i priprema za ispit nikada neće biti zabavniji.

10.06.2016. - Katarina


Priprema za TOEFL

Tople preporuke za školu, odlična atmosvera, super profesorke, odlična lokacija škole, nisu preskupi, dobar dodatni materijal koji se dobija za učenje i vežbanje ja sam najviše sarađivao sa profesorkom Irenom i prezadovoljan sam i ostvario sam željeni broj poena na Toefl testu.

11.05.2016. - Lazar


Priprema za TOEFL/IELTS

Sve preporuke Merryland školi engleskog jezika, za veoma kratko vreme uspela sam da položim test ocenom kojom sam planirala. Časovi su inovativni zanimljivi i ispunjeni od početka do kraja. Materijal koji se dobija u školi, i koji je besplatan, je dovoljan da se ispit spremi u planiranom roku sa najvišim ocenama. Na učenicima je samo da slušaju savete profesora i redovno vežbaju i rade domaće zadatke. Posebna zahvalnost profesorkama Vanji i Jeleni!

15.04.2016. - Jelena


Pripremni kursevi za SAT/ACT/GRE/GMAT

Veoma sam zadovoljna kako su me u veoma kratkom roku pripremili u Merryland skoli za SAT ispit. Profesori su iskusni, brzi i uče nas raznim taktikama za rešavanje testa.

07.08.2015. - Masa


Priprema za FCE/CAE/CPE

Pripremao sam se od novembra do juna za CAE medjutim nisam mogao da se 100% posvetim ispitu zbog ostalih obaveza ali sam uz pomoć profesorke Marije Misić uspeo da položim ispit i dobio sam ocenu C. Sve pohvale za nju kao i ostale profesorke koje su učestvovale u pripremi.

22.07.2015. - Amir


Letnji intenzivni konverzacioni kursevi engleskog jezika - 50% POPUSTA

Profesori u Marryland školi su izuzetno profesionalni, a uz to uvek vedri, nasmejani i prijateljski nastrojeni. Iskreno preporučujem svima koji bi želeli da nauče engleski jezik, a letnji kurs po 50% nižoj ceni je sjajna prilika za to. Pozdrav!

08.07.2015. - Jadranka


Priprema za FCE/CAE/CPE

Upravo su stigli rezultati FCE-a - 185 poena. Odlična priprema!

06.07.2015. - Florina


Priprema za TOEFL/IELTS

Išla sam tri meseca na pripreme za IELTS i položila ga sa ocenom boljom od očekivane! Mora puno da se vežba ali u tome dosta pomaže, osim doprinosa profesora, materijal koji se dobija u školi. Zahvaljujući profesorki Jeleni sada sam na pola puta do cilja :)

26.06.2015. - Sanja


Letnji intenzivni kursevi engleskog

Kurs Engleskog jezika - Sve pohvale školi a naročito bih pohvalila profesorku Suzanu, koja je izuzetno motivisana, posvećena i ljubazna. Pozitivna atmosfera na času olakšava učenje i motiviše. Najtoplije preporuke za školu.

23.05.2015. - Jasmina

 

Priprema za TOEFL/IELTS

Sve preporuke školi i pre svega, profesorkama Suzani, Ireni i Jeleni koje su nam pomogle da se u vrlo kratkom roku pripremimo za IELTS i uspešno položimo test. Hvala Vam, zahvaljujući Vama smo korak bliži cilju.

04.05.2015. - Ninoslav i Sanja


Priprema za TOEFL

Spremali smo Toefl ispit sa profesorkom Irenom, i uz njenu pomoć ga uspješno savladali, dobivši zadovoljavajući broj poena za željene master studije. Zbog izuzetno pozitivnog utiska o saradnji i stručnosti ljudi u školi, preporučujemo vam Merryland školu kao vaš najbolji izbor!

24.04.2015. - Dajana i Nemanja


Priprema za TOEFL/IELTS

Merryland škola pruža pre svega zanimljivo i inovativno učenje jezika, što je najbitnije kada spremate ozbiljan ispit pod pritiskom da uradite najbolje. Sa druge strane, materijali su izvrsna vežba za sam ispit i veoma ozbiljno se izučavaju. Prava mera između zabave i edukacije.

22.04.2015. - Mina


Priprema za TOEFL/IELTS

Merryland je primer da su visoki nivo usluge i neverovatno povoljne cene itekako spojive stvari! Idealna lokacija škole u samom centru grada, efikasan rad sekretarijata, neverovatno povoljna ponuda za individualne časove (mogucnost placanja unapred što čini cenu kursa duplo jefitinijom od cene u ostalim privatnim školama u Beogradu), mogućnost rada na distanci (skype-časovi) sa istim profesorom kada niste u zemlji (što je jako bitno za IELTS) i naravno kompetentnost i dobra metoda rada, kao i jako prijatan, topao odnos sa profesorkom Irenom su učinili da priprema za IELTS bude prijatna obaveza i zaista zadovoljstvo i da, što je najvaznije, rezultat bude bolji nego sto je očekivano! Nakon 4,5 meseci spremanja 2 puta nedeljno Overall Score položenog ispita je 7.5 (dok mi je 6.5 bio cilj na početku).

17.03.2015. - Jelena


Priprema za TOEFL/IELTS

Ovo je prvi put da sam uzimao časove u školi engleskog i bilo je sjajno iskustvo :) Zahvaljujući Merryland školi i profesorki Branki uspeo sam za samo 3 časa da dobijem ocenu 8 na IELTS testu, naravno imao sam dobro prethodno znanje engleskog i spremao sam se i sam, ali su rad sa profesorkom i njeni saveti bili od velike pomoći, kao i materijali koje sam dobio :) Svima bih preporučio!

16.02.2015. - Dimitrije


Priprema za TOEFL/IELTS

Krenuo sam na kurs Marrylanda dosta kasno, samo 45 dana pred ispit. Za samo 25 časova sa profesorkom Mirom sam savladao mnogo i položio test da ocenom 7.5. Odlično iskustvo.

02.02.2015. - Damir


Priprema za TOEFL

Jako sam zadovoljna školom, posebno svojom profesorkom Marijom, zato što je uspela da me usmeri na važne elemente testa, organizuje i savlada moj strah od malo vremena a previše stvari za pročitati/reći/napisati. Ukoliko vam je bitno da ostvarite što bolji uspeh na testu ja iskreno preporučujem Merryland školu jer će izvući najbolje iz vas.

28.01.2015. - Marija


Priprema za TOEFL

Ja sam imao prilično malo vremena da poboljšam svoj TOEFl skor sa 84 na 100, tačnije samo 2,3 nedelje. Ali uz pomoć profesora iz Merilenda uspeo sam da dobijem 106 poena na mom TOEFL ispitu. Uz puno materijala za učenje i vežbanje za kratak rok sam ispunio uslov za stipendiju na željenom koledžu. To ne bih useo bez pomoći profesora iz Merilenda. Merilend preporučujem svima koji žele znatno da poboljšaju svoj engleski jezik.

14.11.2014. - Marko


Priprema za TOEFL

Škola Merryland je odlična iz razloga što raspolaže odličnim profesorima (kao što je npr. Suzana) i zato što znaju šta se traži na ispitima kao što je npr. TOEFL. Ne gubi se vreme na učenju Engleskog jezika na način koji većina polaznika misli, već se poznato znanje usmeruje u cilju što boljeg polaganja određenog testa, tj. učenja forme ispita. Kroz to usmeravanje se zapravo mnogo brže uči. Ovo je jedina škola za koju ja znam da ima uspešnost od 100% (verovatno je uzet u obzir preporučen termin na izlazak na ispit od strane profesora) i mogu tu uspešnost da potvrdim i to ne samo u moje ime. Ova škola je preporuka svima koji žele jedan ozbiljan i efikasan kurs za pripremu nekog jezičkog ispita. Uspeh zagarantovan.

19.08.2014. - Endre


Priprema za TOEFL/IELTS

Merryland školu sam upisala zbog pripeme za IELTS Academic. Odabrala sam je iz dva razloga: zato što su preporučeni partner Britih Councila i zato što su jedina škola koja je imala razuman program 3 puta nedeljno po sat ipo za razliku od ostalih skola koje su uglavnom imale blok nastavu jednom nedeljno 5 sati. Obzirom da sam zaposlena način rada Merryland škole mi je više odgovarao, jer mi je bilo lakše da završavam domaći i imala sam kontinuitet koji je jako bitan. Iako je moje znanje engleskog jezika bilo na advanced nivou za dobijanje željene ocene ove pripreme su bile krucijalne. Profesorka Suzana je zaista fantastična. Na pripreme sam u početku išla grupno, a pred polaganje sam sam uzela nekoliko individualnih časova. Svaka preproruka!

18.08.2014. - Jelena

Priprema za TOLES

Pripremala sam se za polaganje ILEC ispita u Merilend školi engleskog jezika u periodu od oktobra do maja 2014. godine. Nakon detaljne pripreme i upoznavanja sa pravnom terminologijom uz pomoć savršenog udžbenika za pripremu kao i velikog zalaganja profesorke Ane uspela sam da položim navedeni ispit. Napominjem da je iskustvo i znanje koje sada posedujem u ovoj materiji neprocenjivo i vrlo korisno u poslu kojim se bavim. Sve pohvale za organizaciju, fleksibilnost i stručnost. Topla preporuka svima!

15.07.2014. - Dragana


Priprema za TOEFL

Pripremala sam se za TOEFL ispit u Merryland školi, i za relativno kratak period uspela sam da ostvarim više nego zadovoljavajuće rezultate. Prezadovoljna sam tretmanom, osoblje u Marrylend-u je izuzetno prijatno, profesionalno, rade odličan posao na visokom nivou, i po pristupačnim cenama. Uvek pozitivni, spremni da vam pomognu i van časova, fleksibilni u svakom smislu, sjajna atmosfera na časovima! Topla preporuka svima!

17.06.2014. - Dragana


Priprema za TOEFL

Za Merryland školu saznao sam slučanjo preko interneta. Do tada sam Engleski jezik učio isključivo sam i preko privatnih časova koje sam uzimao s vremena na vreme. Takav način učenja je mukotrpan i spor. Pristupivsi školi već nakon prvh nekoliko dolazaka primetio sam veliki napredak kod sebe, a sada nakon četiri meseca pohađanja mogu samo da kažem da se moje znaje rapidno uvećava svakim danom. Grupe su male i atmosfera je na časovima radna. Profesori vode računa o napredovanju svakog polaznika i trude se da pozitnvo deluju na njega i daju mu podsticaj za dalji rad. Takođe izbor materijala je odličan, uvek je aktuelan, prilagođen prema tipu kursa i ima za cilj poboljšanje onih veština kod polaznika koje su mu potrebne za dalje napredovanje u savladavanjau jezika i polaganje odgovarajućeg ispita. Do sada sam pohađao tri kursa od kojih je jedan bio priprema za TOEFL koji sam nakon toga i položio. Trenutno sada pohađam pripremu za GRE i Upper Intermediate i podjednko mogu sva tri da preporučim budućim polaznicima.

13.06.2014. - Aleksandar


Priprema za CPE

Pripremao sam se za CPE test u Merryland-u i izuzetno sam zadovoljan rezultatima. Iako sam nekoliko puta izostajao sa časova i neke delove gradiva morao da nadoknadjujem, stigao sam da se prirpemim na vreme i dovoljno temeljno, da položim test sa A ocenom. Preporučio bih školu kako iz akademskih (izuzetno su ažurni i akutelni što se tiče gradiva), tako i iz ličnih razloga, jer sam upoznao veoma pozitivne i interesantne ljude tokom svoje pripreme. Zahvalan sam školi i profesorkama koje su me spremale i jako mi je drago sto sam prosao kroz ceo kurs. P.S. Domaćeg je moglo da bude i malo manje.

10.06.2014. - Zoran


Priprema za TOEFL

Išao sam na pripreme za TOEFL u Merryland školi. Veoma sam zadovoljan časovima. Jako su prijatni i dobro osmišljeni. Profesori su odlični i maksimalno se trude da što bolje prenesu znanje učenicima. Obezbeđena je sva moguća literatura kako bi se što bolje spremili i naravno uz rad i trud dobri rezultati ne mogu da izostanu. Moja preporuka svima.

26.04.2014. - Petar


Priprema za TOEFL

Pohađala sam kurs nešto jače od 2 meseca i postigla odlične rezultate na testu. Radi se u malim grupama, a rad na časovima je intenzivan tako da se za relativno malo uloženog vremena u toku nedelje dobija vrlo kvalitetna priprema. Osim što je nastava veoma visokog kvaliteta, informacije i saveti vezani za sam test koje nastavnici pružaju su veoma tačni i iscrpni, što je veoma važno za uspeh na istom. Možda je manje relevantno, ali i sama atmosfera u učionici je veoma pozitivna, čak i prilično zabavna :)

24.04.2014. - Milica


Upper Intermediate - Napredni i srednji engleski - B2

Pohađao sam Upper kurs tokom 2012. i 2013. u prostorijama moje tadašnje firme. Svoje utiske bih opisao u tri reči: profesionalno, predusretljivo i efikasno. Nije bilo lako, ali je itekako vredelo. Sve pohvale za Merryland.

18.04.2014. - Nebojsa


Priprema za TOEFL

Nakon dvomjesečne pripreme u školi Merryland (uz solidno predznanje i samostalan rad u skladu sa nastavom), ostvario sam sjajne rezultate na TOEFLu. Grupe su male, svakom se posvećuje pažnja i daju konstruktivne sugestije, nastavni materijal je obezbijeđen. Osoblje je maksimalno susretljivo i ljubazno, a posebno izdvajam prvoklasnu profesorku Mariju Mišić! Beskrajno je strpljiva i zna kako da izvuče maksimum iz svakog polaznika.

16.04.2014. - Aleksa


Priprema za TOEFL/IELTS

Želeo bih toplo da preporučim svima onima koji žele da se pripreme za polaganje bilo kog testa iz engleskog jezika, a posebno IELTS-a, da to urade u Merryland-u. Ja sam imao priliku da se pripremam u ovoj školi i veoma sam zadovoljan jer ne samo da sam vidno poboljšao svoje znanje nego sam konačno počeo koristiti engleski jezik u punom kapacitetu. Profesorke su uvek nasmejane i posvećene polaznicima i njihovim potrebama tako da je uspeh neminovan čak i kada se čini da vam teško ide. Dobićete sve potrebne materijale i uputstva, moralnu podršku i pozitivnu energiju, vaše je samo da uradite domaći zadatak. Osoblje je profesionalno i susretljivo, spremni su da vam izađu u susret u bilo kom pogledu. Lično sam se uverio da je uspeh u Merryland-u zagarantovan i zbog toga: "Engleski je sad u trendu učite u MERRYLAND-u!"

16.04.2014. - Nenad


Priprema za TOEFL/IELTS

Hi, my name is Drago Malević and finally now I can say "I speak English!" zahvaljujući mojoj upornosti naravno i školi Merrland postigao sam željeni cilj i položio IELTS sa ocenom koju iskreno nisam očekivao da ću postici. Ovu školu sam našao preko interneta, a privukla me je cena, rad u malim grupama od 5-6 učenika, obezbeđen sav nastavni material(kojeg ima puno)ambijent, opuštena atmosfera u školi, profesorke i osoblje kao da se nalazite u nekoj modnoj agenciji u sred Milana. I naravno kada učite u takvim uslovima, rezultat mora biti postignut. Ja sam lično imao sreće da tih 3-4 meseca provedem u odličnoj grupi, sa super ljudima i sreća mi je bila naklonjena da nam je profesorka bila (po meni) najbolja od odličnih, divna Branka Divcic, odličan pedagog, puna razumevanja i beskrajno strpljiva, jednostavno rođena za posao profesora, koja je umela da prepozna kako učenik napreduje i šta da potencira kod svakog od nas ponaosob, jednostavno 'she is the BEST'... moram da spomenem i fleksibilnost kod plaćanja što je takođe u ovim teškim vremenima jako bitno, i pohvala za "office managers" Jelenu & Antonelu. I na kraju zapamtite da profesori, koliko god da su dobri ipak nisu čarobnjaci sa čarobnim štapićem, ipak je veći deo tereta na nama samima, na vežbanju i trudu, a uz njihovu stručnu pomoć smo svi u stanju da postignemo željeni nivo znanja. I WHOLEHEARTEDLY RECOMMEND MERRYLAND! GOOD LUCK TO EVERYONE!

25.02.2014. - DRAGO

 

Priprema za TOEFL/IELTS

Došla sam u Merryland školu sa vrlo skromnim znanjem engleskog jezika i predubeđenjem da je polaganje IELTS testa skoro nemoguća misija. Nisam odustala zahvaljujući profesorki Suzani, koja je imala strpljenja i razumevanja za mene i bila i više nego podsticajna. Ovom prilikom joj se još jednom zahvaljujem. Sve pohvale za školu koja mi je obezbedila svu moguću literaturu za prepreme za IELTS i omogućila odlazak na simulaciju testa koja mi je izuzetno pomogla da položim ispit. Moja preporuka svima!

14.01.2014. - Mira


Priprema za TOEFL

Ne znam kakve su druge škole po pitanju priprema za TOEFL testa, niti kakvi su predavači ali ono što znam jeste da mi je priprema u Merryland školi veoma koristila i da je profesorka na veoma profesionalan način prenela na našu grupu entuzijazam i želju za što boljim rezultatom. Kao posledica takvog pristupa ja sam ostvario rezultat na testu koji sam želeo, nakon dva i po meseca pripreme. Ono što bih savetovao ljudima koji razmišljaju da krenu na ovaj kurs je da ne odustaju ako na početku budu imali poteškoća u savladavanju gradiva. Vremenom dolazi sve na svoje mesto, uz disciplinovan rad i veru u sebe. Ako mene pitate, Merryland škola je pravi izbor ako želite dobro da se pripremite za TOEFL test.

10.01.2014. - Emil


Priprema za TOEFL/IELTS

Priprema za IELTS test u Merryland školi je za svaku pohvalu i toplo je preporučujem drugima. Svi zaposleni u školi su veoma ljubazni i uvek spremni za saradnju. Raznovrsni materijali za pripremu su za svaku pohvalu, osim knjige dobijala sam i mnogo dodatnog materijala koji mi je dosta pomogao prilikom spremanja za test. Pripreme su bile bazirane na tehnici polaganja ispita i dobijanja željene ocene, što je u mom slučaju bilo jako korisno jer sam već imala solidno predznanje engleskog jezika. Rad u maloj grupi i individualni časovi su omogućili da uspešno rešim sve nedoumice i konstantne greške koje sam pravila. Sve u svemu, pripreme su bile jedno predivno iskustvo, uz uvek nasmejanu i raspoloženu profesorku, i naravno ono što je najbitnije zadovoljna sam stečenim znanjem.

27.12.2013. - Jelena


Priprema za TOEFL/IELTS

Nakon jednomesečnog spremanja IELTS ispita u ovoj školi, položila sam i izuzetno sam zadovoljna rezultatima. Iako sam imala određeno predznanje, časovi su mi mnogo pomogli u smislu da sam znala na šta da obratim pažnju na ispitu, kako da strukturišem svoje odgovore i sl. Sve pohvale za ovu školu, i njeno ljubazno i stručno osoblje. Ukoliko se odlučim za polaganje GRE ispita, definitivno ću opet da se spremam u Merrylandu :)

27.12.2013. - Antonija


Priprema za TOEFL

Upravo sam polagala TOEFL nakon dvo i po mesečne pripreme u Merilendu, i prezadovoljna sam svojim rezultatom. Osim toga, časovi su mi takođe bili jako prijatni, dobro strukturisani, konkretni, za jasnim istrukcijama od strane profesorke, što je sve naravno dovelo do rezultata koji je prevazišao moja očekinaja. Svima preporučujem.

16.12.2013. - Milica


Priprema za TOEFL

Svima bih preporučila školu Merryland prilikom pripreme TOEFL ispita s obzirom na svoje iskustvo. Prijatna atmosfera, kao i profesorka koja je učinila časove izuzetno zanimljivim i poučnim su veoma podsticajni. Materijal koji se dobija tokom časova i redovno pohađanje sigurno vode ka uspehu. Vratiću se u slučaju da odlučim da spremam neki od Cambridge-ovih ispita, jer sam uverena da cu steći potrebno znanje u ovoj školi!

14.12.2013. - Milana


Priprema za CAE

Priprema za CAE. Nastava u ovoj školi je odlično organizovana, profesori su stručni, dobije se obimna literatura, časovi su sadržajni. Mene su lepo pripremili za ovaj ispit, položila sam ga i veoma sam zadovoljna, pre svega, stečenim znanjem!

06.12.2013. - aleksandra


Priprema za TOEFL/IELTS

O Merryland školi mogu da izrazim samo reči hvale. Svi u školi su vrlo ljubazni i spremni da pomognu. Meni lično su jako dosta pomogli u pripremi IELTS. Svaka preporuka za ovu školu sa njima jednostavno nemožes da pogrešiš.

05.12.2013. - Ivan


Priprema za TOEFL

Priprema za TOEFL u Merryland školi je predivno iskustvo svakako. Iskreno, u današnje vreme je jako teško naći nekog ko je tu da ispoštuje svaki vaš zahtev bez obzira da li se radi o vremenskim ili finansijskim problemima. Preljubazno osoblje i fenomenalni profesori svakako će vam pomoći da uživate u pripremanju prilično zahtevnog testa na najbolji i najadekvatniji način za svakog pojedinca. Obezbeđena je literatura,cene su prihvatljive i što je najvažnije svaki dogovor je moguć. Iskreno samo reči hvale za sve!

22.11.2013. - zeljko


Priprema za TOEFL

Priprema za TOEFL u Merryland-u je nešto što bih svakome preporučio. Profesorka je efikasna, neposredna i zaista želi da đaci što bolje prođu na testu. Na test sam izašao znajući sa kakvim ću se problemima suočiti i na šta da ne obraćam pažnju. Rezultati su prevazišli moja očekivanja. Osoblje je ljubazno, ali treba se na početku raspitati u vezi sa detaljima oko plaćanja i načina na koji se računaju časovi, da ne bi došlo do nepotrebnih zabuna. (Neophodno je najaviti svaki izostanak unapred, pošto ćete u protivnom taj propušteni čas morati da platite.) Sve u svemu, odlično!

21.11.2013. - Dragoljub

Priprema za TOEFL

Imala sam divno iskustvo sa ovom školom. Svi, od sekretarijata do profesora su veoma ljubazni i spremni na saradnju. Profesionalni pristup radu, raznovrsni i aktuelni materijali za pripremu, kao i dodatna vežbanja obezbeđuju dobru pripremu za ispit. Akcenat se stavlja na ono što vam zaista treba da ostvarite željeni rezultat. Časovi su osmišljeni da liče na sam ispit, tako da na samom polaganju nema iznenađenja. Još jedna pozitivna strana priprema je individualni pristup svakom polazniku i detaljno objašnjenje svih nedoumica. Sve pohvale i najtoplija preporuka za kvalitetnu pripremu TOEFL ispita.

09.09.2013. - Evelina


Priprema za FCE

Sve pohvale za ovu školu i za profesore. Pohađam školu Merryland skoro četiri godine tako da sam do sada dobro upoznala sve kvalitete koja ona poseduje. Prethodno sam imala elementarno znanje iz engleskog jezika, nisam mogla da razumem tekstove niti da komuniciram na engleskom jeziku. Kako moj posao zahteva znanje engleskog jezika (advanced level), bilo mi je potrebna ozbiljna i kvalitetna nastava engleskog jezika. Promenila sam nekoliko škola engleskog jezika jer nisam bila zadovoljna kvalitetom koje su mi one pružile dok nisam po preporuci došla do Merryland škole koju i dalje pohađam. Do sada sam položila FCE kurs i paniram da polažem CEA. Sada imam veliko samopouzdanje u komunikaciji na engleskom jeziku, kao i u čitanju i razumevanju tekstova. Znanje, entuzijazam, kreativnost, informisanost, spremnost da se prenese znjanje na učenike u najboljem obliku su osobine koje karakterišu profesore ove škole. Takođe i enterijer škole je na zavidnom nivou, a lokacija u centru grada je velika olakšica i ušteda u vremenu za mene koja sam zaposlena. Hvala profesorima i školi Merryland na svemu.

15.08.2013. - Bojana


Kurs engleskog jezika

Bila sam jedna od prvih učenika Merryland škole. Najviše sam cenila njihovu profesionalnost i ljubaznost. Uspeli su da mi pomognu da prevaziđem svoj strah od upotrebe engleskog, što je bilo ključno za moju profesiju, kako sam svakog dana u kontaktu sa strancima i koristim više engleski nego srpski. Zbog sjajnog iskustva sa kursa nisam imala nedoumicu da li da se obratim Merryland timu kada mi je zatrebao profesionalni prevod zbog projekta na kome sam radila u firmi. Na oba polja imam samo reči hvale za ljude iz Merrylanda. Samo tako nastavite :)

26.07.2013. - Stela


Priprema za TOEFL

Smeštaj u kome se škola nalazi je mali, ali je zato njihovo iskustvo jako veliko. Nema te prepreke koja se ne može preći, Merryland je prijatelj koji ti pomaže da pređes preko te prepreke. Preporučujem ovu školu, jer sam se za jako malo vremena spremio za prepreku koju sam prevazišao.

24.07.2013. - Vladislav


Engleski za farmaceute

U Merryland-u sam prvi put prevodio doktorsku tezu. Iznenadili su me precizni i tačni izrazi i terminologija koju nigde nisam mogao da pronađem. Svaka čast i hvala!

24.07.2013. - Aleksandar


Priprema za TOEFL

Sadržajno, konkretno, jasno. Nema nepotrebnih i suvišnih sadržaja, rad na materijalu koji prilično efikasno pravi osnovu za samo polaganje. Profesori su veoma otvoreni za saradnju. Odličan način spremanja za TOEFL ispit.

10.06.2013. - Konstantin


Priprema za FCE

Koja je to škola koja me može osloboditi rečenice: "Možda se to na Engleskom kaže drukčije, ali mi nedostaju neke reči?" Prema mom iskustvu, to je Marryland škola! Koje su to različitosti i specifičnosti, a nadasve kvaliteti u Merryland-u, koji su mi omogućili da konačno živim bez straha da mi nedostaje "nesavladivo" znanje jezika da bih uspešno radila ono čime sa bavim, znam i volim, a nisam mogla, ili ne dovoljno posvećeno, bez dobrog znanja jezika? Prvo, u Merryland-u vas odmah na početku uvere da škola ima veću želju i uverenje od vas samih, da svako može naučiti jezik, ako sledi specifičane i plastičane metode učenja škole, koje su pre svega personalne, strogo usmerene na svakog pojedinca u grupi. Drugo, profesori osluškiju sklonosti svakog polaznika i veoma poklanjaju pažnju da ga dodatno pravilno usmere, da mu ukažu na najbolje baš za njega. Treće a najvažnije, polaznici u grupi i profesor postaju dovoljno bliski da im dolazak na časove predstavlja više radost nego napor, više prijateljsko druženje nego obaveza, bolji odmor posle škole ili posla nego sedenje u kafiću, a za to vreme jezik neosetno postaje deo vaše svesti, upotrebno sredstvo, ne više nedokučivi cilj. Milka Golubović

13.05.2013. - Milka


Priprema za TOEFL

Sve pohvale za ovu školu. Čas je koncipiran poput pravog ispita, tako da kad dođete na ispit nećete imati neprijatna iznenađenja, čak naprotiv, bićete za korak ispred ostalih. Sviđa mi se što su profesori jako pažljivi i vode računa o individualnom napretku. Preporuka svima.

15.04.2013. - Katarina


Opšti i konverzacioni kursevi