Kursevi engleskog za decu i mlade

za sajt
 

KAKO DECA DA NAUČE STRANI JEZIK?

Od 1. septembra počinje upis dece na kurseve engleskog i nemačkog jezika, i to kako za osnovce i srednjoškolce, tako i za decu uzrasta 3-4 godine, tj. decu koja se po prvi put sreću sa učenjem engleskom jezika.

Nastava se izvodi po najnovijim međunarodno priznatim udžbenicima koji su obogaćeni audio materijalom kao i materijalom za interaktivne bele table, koje u velikoj meri pomažu učenicima da savladaju gradivo, koje je predstavljeno na jedan interesantan, dinamičan i savremen način. Nastava se izvodi na zabavan način uz upotrebu slika, raznih igara, muzike i ostalih aktivnosti koje na interesantan način deci približavaju jezik.                                                                                        

Mi cenimo Vašu investiciju u budućnost Vaše dece i naš cilj je da razvijemo dečje jezičke sposobnosti do maksimuma.

Ono što je izuzetno važno, je da su vaša deca u toku nastave aktivna, da ih podstičemo i motivišemo da govore na stranom jeziku, i da učenje dožive kao interesantnu, a ne dosadnu aktivnost.

Nastavu izvode diplomirani profesori engleskog i nemačkog jezika, sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom, a koji svoje znanje usavršavaju u zemlji i inostranstvu kroz razne stručne seminare, radionice i konsultacije. 

Ciljevi kursa:                                                    

Ciljevi kurseva  su: upoznavanje sa gramatičkim celinama za dat nivo, usvajanje vokabulara i to iz raznih oblasti u zavisnosti od uzrasta (delovi tela, boje,brojevi itd.), i na kraju, usavršavanje konverzacije kroz primenu svega naučenog u govoru. Takođe, važan segment samog kursa je i upoznavanje dece sa britanskom, kao i nemačkom kulturom, običajima i navikama, kao sastavnim delovima učenja jezika.

              deciji merryland3 - Copy    deciji kursevi merryland1    deciji merryland

Cena obuhvata:                                                                                                          

- polaganje ulaznog testa radi utvrđivanja prethodnog nivoa znanja
- pohađanje kursa
- knjigu
- radnu svesku
- CD
- polaganje završnog testa
- izdavanje sertifikata o završenom kursu

Cene kurseva za decu su promotivne za upis tokom jesenjeg semestra! 3.950 dinara  dinara za mesec dana (8x45min.) konverzacijskog kursa stranog jezika.

   ISKORISTITE SLOBODNO VREME NA PRAVI NAČIN I UČITE ENGLESKI SA ZADOVOLJSTVOM!


Opšti i konverzacioni kursevi